Dato: 4. januar 2023 |
Kategori:

Medarbejdere kommer før noget andet

Ind over efteråret blev der stillet skarpt på medarbejderne, for at give dig et indblik i hvordan en kobberdækker arbejder og hvem nogle af vores medarbejdere er.

I denne lille serie af videoer, kan du få indblik i hvordan en kobberdækker arbejder og hvem der er hænderne bag de mange kobbertage og tårne.

Vores medarbejdere kommer før noget andet i vores opgaver. Hvis ikke de har det rigtige værktøj, kender løsning på opgaven og materialerne til rådighed, så kan de ikke yde deres bedste og levere den kvalitet vi ønsker i hver en samling.

Faktisk er det enkelt at gøre kobbersmedene glade og skabe de bedste arbejdsforhold for dem. Her er kulturen at vi taler og opfører os med respekt overfor hinanden og vores kunder/samarbejdspartnere. At vi skal have den fornødne tid til vores arbejde og vores høje vidensdeling på tværs igennem opgaver i +30 år.

I videoserien kan du møde 2 lærlinge – Camilla og Kenneth og 2 svende, som begge har været hos os i 10 år – Claus og Bernt.

–> Mød Camilla her

–> Mød Kenneth her

–> Mød Bernt her

–> Mød Claus her


Ansvaret for nye hænder i kobberfaget.

Vi uddanner vores fremtidige hænder selv, mest for at opnå den type kvalitetsmedarbejdere som vores hverdag kræver. Der er vores måde at sørge for at der kommer dygtige hænder til vores fag, som vi selv kan bruge når de er svende.
Her kommer den daglige vidensdeling også til sin ret, vi har kæmpe interesse i at overlevere kvalitet, færdigheder og faglighed til de kommende generationer.

Vores speciale er gammeldags kobberdækning, facadedækning og tagarbejde.
Vi har udført mange smukke renoveringer af nedslidte skiffer-, zink- og kobbertage. Det er også et af vores specialer at indfarve den reparation, vi har udført, så den ligner det gamle, og man derfor ikke kan se, at noget er blevet udskiftet.

Søg