Samsung Metal

Her har vi med et Koreansk produkt at gøre. Dette firma har eksisteret siden 1969. Her har de eksperimenteret i at patinere kobber på mange forskellige måder. Den måde som vi er mest imponeret over, at måden hvorpå de kan lave præ-patineret kobber, dvs. de kan gøre en kobberplade grøn, så den ligner kobber.
Ydermere kan man arbejde med den, uden at patinaen falder af. Dette er ganske imponerende. Det er ikke en maling eller andet som er tilsat patinaen, det er accelereret ældning. Vi var meget imponeret over at Samsung Metal, har valgt Toft Kobber AS som deres forhandler her i Danmark.

Har man ikke råd til kobber på taget eller facaden, patinere de også rustfrit stål, disse kan lægges på samme måde som kobber. Der er i alt 4 forskellige standard farver i gråtoner til næsten sort, på pladerne.

Et rigtigt godt alternativ når man gerne vil have noget der er holdbart i mere end 30-50 år.

 

Samsung Metal & TOFT Kobber AS

Vi blev partner i ultimo september 2014. Det betyder at vi i Danmark er eneforhandlere til det danske marked. Vi kan ydermere levere til det tyske og norske marked, såfremt dette skulle have interesse.

Produkterne er i kobber som:

  • SMC-Patina 3000 som er den irrede grønne kobber.
  • SMC-Dark Brown Copper, som er den mørkt patinerede kobber
  • SMC-Light Brown Copper, som er den lyse patinerede kobber.

Ydermere har vi i sortimentet også Rustfrie stålplader som er patineret i 4 varierende farver i grå. Lige fra mørk til lys grå.

Ring eller skriv for mere information, såfremt du ønsker mere information. Vi kommer gerne og besøger jer.

Søg