Rådgivning

I årene har vi fået en masse erfaring på hvad der virker og hvad der ikke virker. I tiden på Teknikum, som bygnings ingeniør, blev det teoretiske grundlag lagt. Vi er i stand til at give rådgivning om brugen af materialer og udformning. Vi kan estimere priser i projektfasen, samt hjælpe jer med detaljeløsninger før udbuddet. Vi spænder var nybygning til renovering af gamle ejendomme af enhver slags. Vi har specialet inden for blikkenslager tage og facader. Det vil siger i materialerne ; zink, skiffer, kobber, aluminium, tombak, rustfritstål, messing og bronze.

En case fra Hotel Kong Frederik i København.

Vi bliver tilkaldt da vi skal op og finde ud af hvorfor der kommer vand ned gennem taget ved det store ovenlys. Her kan man rimeligt hurtigt konstatere, at vandrenden i tagpap og afløbenen er ikke gode nok. De bliver så lavet om. Så beder jeg, af ren og skær erfaring om at få åbnet lidt mere, helst i skunkene af penthouse værelserne. Her kan vi konstatere, at der også kommer vand ned fra de lodrette vægge. Jeg påpeger, at der i den grad mangler udluftning af tagpaptaget.

Her finder vi løsningen at sætte luftventiler ind på taget, problem løst. Men på denne byggesag, er vi her kun 1/4 del af vejen, der skal en større renovering til.