Indgangsparti – Gentofte

Jeg blev kontaktet af arkitekt Morten Kjeldstrup vedrørende udførsel af en indgangsportal hos hans nabo. Huset er i funkisstilen og beboerne ønskede ikke den eksisterende  indgangsportal ændret, men udført på ny, som den gamle så ud. På den gamle portals tag, havde blikkenslageren, som havde udført den tidliger, ikke være opmærksom på, at indgangsportalen havde bagfald, således at denne afvander ind mod muren. Grunden til at inddækningen skulle skiftes, var da også at denne var utæt. Da man så var i gang  kunne man liges så godt udføre en gennemgribende renovering. Det var helt igennem en sjov og utraditionel opgave at få. Vi besluttede os for at udføre den med nogle små, men frække  detaljer.

På værkstedet udførte vi blindfalse som svarede til de forskellige rundinger der nu er på indgangspartiet. Næste forhindring var at rundingen bag mod vægge skulle svejfes ud, så  rundingen svarede til rundingen på indgangspartiet og samtidig være så højt, at det ville forhindre vand i at trænge ind.

Det eneste kritik vi fik fra Morten Kjeldstrup var at vi ikke måtte gøre noget ved lodningerne, det måtte gerne se håndlavet ud 🙂

Bygherre
Privat kunde
Arkitekt
Morten Kjeldsen
Søg