Toft Design

Fotograf: Torben Pedersen

Kofoed Skole – Cigaren

Bygherre: Kofoed Skole

Hovedentreprenør: Bygherre leverance Toft Kobber

Arkitekt: Randi og Katrine

Udført: ultimo 2020 primo 2021

Reception Nyhavn 71

Der blev ringet til os, at man gerne ville have opdateret receptionsdisken, der foreslog vi denne løsning som vist på billederne.  Kobberet blev patineret med vores Nyhavn patinering.

Ovenlys i Holte

En kunde som har og bruger design til alt, hvad der skulle bygges og med den rette arkitekt og ingeniør lykkes det. Nu krævede det “bare” at vi lige skulle lave håndværket. En opgave der ikke kommer ind af døren hver dag 🙂 Der blev udført et galleri under terrassen, hvor løsningerne på terrassen blev …

Ovenlys i Holte Læs mere »

Køkken Snekkersten

Når man skal arbejde hjemme hos nogle rigtigt dygtige designere, bliver man lidt duperet over at blive spurgt. Vi fik sammenstemt kundens ønske og udførte det vi aftalte. Dette var hvad vi kom frem til, og kunde er tilfreds 🙂

Køkken Klampenborg

Her kom vi til en utrolig smuk villa, med et nyrenoveret køkken. Kunde ville have messing på væggene i en blankpoleret version. Dette kræver meget at holde, men vi har en løsning der gør det lidt nemmere for kunden at renholde, især ved komfuret.

Håndlavet i kobber eller messing

Her er nogle af vores ting, som vi har udført op gennem tiden fra 1986 og frem til i dag. Brug pilene på billedet til at bladre.

Hotel Nobis

Bygherre: Nobis Hotels

Hovedentreprenør: Arpe og Kjeldsholm

Arkitekt: AI arkitekter og ingeniører

Udført: 2017

Søg