Kobbertaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Kom med bag kulisserne og få et indblik i, hvordan vi laver et smukt og solidt kobbertag, som kan holde i over 100 år på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (Radiohuset) inde på Frederiksberg.

Når et tag er dobbeltbuet som dette, stiller det ekstra store krav til håndværket. Selv om taget ser let ud, er det i virkeligheden meget svært at udføre så hele taget ligger spændingsfrit og kan holde i 100 år +.

Det stiller rigtigt store krav til de kobberdækkere der udfører arbejdet, men bestemt også det underlag som der bygges på.

Derfor er det en fornøjelse at arbejde med et professionelt hold som i dette tilfælde hvor bygherren er PFA Ejendomme samt dygtige rådgivere, håndværkere og ikke mindst engagerede brugere af koncertsalen.

Vi er nået en del længere siden videoen ovenfor for lidt over en måned siden, og glæder os over at tidsplanen og budgettet foreløbigt er overholdt, samt at vi kan se frem til at aflevere projektet i marts.

Det er ingen hemmelighed, at det kræver en stærk fælles indsats at få et projekt i denne størrelse til at køre på skinner, og jeg vil i den anledning igen takke vores samarbejdspartnere for deres markante indsats for at det lykkedes.

Under projektet havde jeg æren af at vise Byens Netværk rundt på Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det var en hyggelig morgen med mange gode spørgsmål og sparring mellem kollegaer i branchen. Vi var endda så heldige at koncertsalen var ledig og vi fik lov til at få en rundvisning i den smukke arkitektoniske sal 🙂

Jeg vil gerne sige mange tak til alle jer som deltog, til byens netværk for at arrangere og til PFA og Newsec som står for projektet og driften af denne smukke ejendom.

Bygherre
PFA Ejendomme
Udført
2019