Vor Frelser Kirke, Christianshavn

Bygherre: Menighedsrådet Vor Frelser Kirke
Rådgiver: Hoff og Jørgensen Arkitekter, Gitte Hoff
Udført: i 2012-2013

Allerede da kirken blev renoveret indvendigt, begyndte man at byggemodne selve tagsagen. Der skulle gå 3 år før end den kom i gang. Nu er vi ved at være færdige og vi glæder os meget til at se kirken afklædt af sit stillads så vi kan tage et billede fra tårnet.

At der er meget historie i denne kirke her, er vi slet ikke i tvivl om. Vi synes det er fantastisk, at mærke den interesse fra beboerne på Christianshavn. Man får en klar fornemmelse, at dette ikke bare er en bygning, men at kirken rent faktisk betyder noget for beboerne, og når vi snakker med beboerne omkring kirken, er fortællerlysten stor og med meget entusiasme fra beboerne.

Opgaven at skifte taget på Vor Frelser Kirke er delt i 2 stk. storentrepriser. Vi har som sagt selve kobberentreprisen ogHovedstadens Bygningsentreprise har teglentreprisen. Et samarbejde som har fungeret hele vejen igennem, jeg kan bare sige at Jens Mose og hans medarbejder, møder også op med et godt humør, og en vilje og evne til det gode samarbejde. Det siger vi i TOFT KOBBER & FACADE en stor tak for.